De politie onderzoekt de zaak verder.
Volledig scherm
De politie onderzoekt de zaak verder. © Bollen

Dieven raken woning niet binnen

 1. Vaccinatiecentrum Tienen moet zich alsmaar vaker beroepen op reservelijst: “Des te lager de leeftijd, des te hoger de nonchalance om op te dagen”
  PREMIUM
  Tienen

  Vaccinatie­cen­trum Tienen moet zich alsmaar vaker beroepen op reserve­lijst: “Des te lager de leeftijd, des te hoger de nonchalan­ce om op te dagen”

  Sinds vorige week kunnen ook 16- en 17-jarigen zich aanmelden op vaccinatielijst QVAX, waardoor de vaccinatiecampagne in een zoveelste stroomversnelling belandt. Mits ook iedereen komt opdagen, natuurlijk. Want in het vaccinatiecentrum van Tienen stuit men dezer dagen vaak op nonchalance. Hierdoor steeg het aantal nalatigheden aanzienlijk. De tendens ontvouwde zich sinds men onder de leeftijdsgrens van 30 jaar dook.
 2. Zwembad De Blyckaert bevraagt bezoekers om dienstverlening te verbeteren
  Tienen

  Zwembad De Blyckaert bevraagt bezoekers om dienstver­le­ning te verbeteren

  Ook zwembad De Blyckaerts in Tienen bleef niet gespaard van de crisis en moest verschillende maatregelen treffen om haar bezoekers op een veilige manier te kunnen ontvangen. Bijgevolg konden bezoekers slechts in beperkte mate gebruikmaken van de infrastructuur. Daarom wil het zwembad haar dienstverlening optimaliseren eenmaal de coronapandemie achter de rug is. Hiervoor stelden ze een enquête op met betrekking tot de dienstverlening en het coronavirus. Met behulp van de antwoorden wil De Blyckaert inzicht krijgen in de wensen en noden van de bezoekers. De enquête is volledig anoniem en neemt een 10-tal minuten in beslag. Per ingevulde enquête red je 1 m² bedreigd regenwoud en maak je kans op een sportpakket er waarde van €250. Je kan de enquête invullen tot en met zaterdag 17 juli 2021.