De politie onderzoekt de zaak verder.
Volledig scherm
De politie onderzoekt de zaak verder. © Bollen

Dieven forceren slot maar raken woning niet binnen

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. De favoriete plekjes van VTM-nieuwsanker Birgit Herteleer (31): “Een pistolet met gekapt in mijn stamkroeg, zalig!”
  PREMIUM
  Leuven

  De favoriete plekjes van VTM-nieuwsan­ker Birgit Herteleer (31): “Een pistolet met gekapt in mijn stamkroeg, zalig!”

  Voorbije zomer viel Vlaanderen als een blok voor Birgit Herteleer (31) tijdens haar feilloze debuut als nieuwsanker voor VTM Nieuws. De Leuvense is journaliste in hart en nieren: in 2014 begon ze bij regionale televisiezender TV Oost, een jaar later debuteerde ze bij ROB-tv en in 2016 werd ze reporter voor VTM Nieuws. Sinds juli bestaat haar drukke werkschema uit het combineren van werken in het veld met ankeren, maar voor ons maakte Birgit nog even tijd om op pad te gaan langs haar favoriete plekjes in Leuven.
 3. Nieuwe CT scanner voor RZ H.Hart ziekenhuis : “Voordeel voor dokters en patiënten”
  Tienen

  Nieuwe CT scanner voor RZ H.Hart ziekenhuis : “Voordeel voor dokters en patiënten”

  Hoewel het RZ H.Hart ziekenhuis volop met de plannen bezig is van het nieuwe ziekenhuis dat er in 2027 zal staan, investeert het vandaag in een nieuwe CT scanner. De afbraakwerken van het ‘oude’ toestel van amper acht jaar, is maandag begonnen. Het nieuwe gesofisticeerde toestal zal op 20 december in gebruik genomen worden. CT-onderzoeken gaan gewoon door, want ook daar heeft het ziekenhuis een oplossing voor.