De politie hield het rijbewijs van de dame zes uur in/
Volledig scherm
De politie hield het rijbewijs van de dame zes uur in/ © Bollen

Dame onder invloed knalt tegen geparkeerde wagen

 1. 5 tips voor een leuk weekend in Leuven of het Hageland: de opening van een zomerbar, heerlijke optredens en keuvelen tussen de kruiden
  PREMIUM
  Hageland, Leuven

  5 tips voor een leuk weekend in Leuven of het Hageland: de opening van een zomerbar, heerlijke optredens en keuvelen tussen de kruiden

  De weergoden zijn ons dit weekend weer goed gezind en het beloofd een stralend weekend te worden. Heb je nog geen plannen dit weekend? Dan helpt onze redactie je graag verder. Wij zochten vijf leuke activiteiten voor je uit. Want in het Hageland en Leuven valt alweer heel wat te beleven. Van een zomerbar, strand en optredens tot heerlijk keuvelen tussen de kruiden. Voor ieder wat wils.
 2. Open vaccinatiemoment geeft twijfelaars of mensen die boot gemist hebben tweede kans : “Je komt toch met meer mensen in contact dan je denkt”
  PREMIUM
  Tienen/Hoegaarden/Boutersem/Kortenaken/Glabbeek

  Open vaccinatie­mo­ment geeft twijfe­laars of mensen die boot gemist hebben tweede kans : “Je komt toch met meer mensen in contact dan je denkt”

  In het vaccinatiecentrum konden vandaag voor het eerst mensen ouder dan 18 jaar terecht zonder afspraak voor een J&J vaccin. Hoewel zowat alle 18 plussers al een uitnodiging ontvingen, zijn er nog steeds mensen die niet gevaccineerd zijn. Iedereen die bewust of onbewust de boot had gemist, kon dus vandaag langs gaan voor één prik. Ook volgende week donderdag kan je er zonder afspraak tussen 8 en 12 uur terecht als je alsnog een J&J vaccin wil.