De Walking Bears van crossing Vissenaken hier in actie tegen de spelers van Club Brugge.
Volledig scherm
De Walking Bears van crossing Vissenaken hier in actie tegen de spelers van Club Brugge. © Bollen

CVR Walking Bears organiseren wandelvoetbaltoernooi

VissenakenOp de terreinen van crossing Vissenaken was het vandaag druk. Liefst twaalf ploegen namen er deel aan het toernooi dat de Walking Bears organiseerden. Hoewel het hier om wandelvoetbal gaat werd er toch heel wat gezweet door de deelnemers.

  1. RZ H.Hart Tienen zoekt dringend helpende handen om testresultaten door te geven: "We kunnen het nauwelijks bijhouden, het is alle hens aan dek”
    Tienen

    RZ H.Hart Tienen zoekt dringend helpende handen om testresul­ta­ten door te geven: "We kunnen het nauwelijks bijhouden, het is alle hens aan dek”

    Zoals op heel wat plaatsen in het land is het ook dagelijks aanschuiven aan het testcentrum in Tienen voor een PCR-test. Die afgenomen stalen worden allemaal geanalyseerd in het labo van het ziekenhuis. Daar is het nu werkelijk pompen of verzuipen. De klinisch biologen en laboranten draaien geen gewone dagshifts, maar zijn 24 op 24 en 7 op 7 bezig. En ze zien zich genoodzaakt om nóg een versnelling hoger te schakelen. Hiervoor is men wel zéér dringend op zoek naar medewerkers die de testresultaten telefonisch kunnen doorgeven, vragen van patiënten beantwoorden en indien nodig de lokale contactopsporing opstarten.