De oud-schepen aan zijn eigen toog.
Volledig scherm
De oud-schepen aan zijn eigen toog. © Foto Bollen

Café Geladé's opent officieel de deuren

TIENENCafé Geladé's opent komende vrijdag officieel de deuren. Al was de zaak ook afgelopen zomer al even open.

 1. Auto knalt tegen geparkeerde wagen en vrachtwagen en komt in gracht terecht: bestuurder slechts lichtgewond maar wel dronken

  Auto knalt tegen geparkeer­de wagen en vrachtwa­gen en komt in gracht terecht: bestuurder slechts lichtge­wond maar wel dronken

  Op de Hannuitsesteenweg gebeurde zondag rond 0.15 uur een spectaculair ongeval. Een bestuurder week van zijn rijvak af en knalde tegen een geparkeerde wagen op het tegenovergestelde rijvak. Door de klap vloog de wagen vervolgens achteruit en kwam in de gracht terecht. Als bij wonder raakte de bestuurder, een 32-jarige man uit Luik, slechts lichtgewond. De chauffeur van de vrachtwagen bleef ongedeerd maar zijn trekker raakte zwaar beschadigd. De bestuurder van de wagen legde wel een positieve ademtest af.
 2. LEKKER LOKAAL. Restaurant De Stoofpot : “Heerlijk stuk vlees zonder franjes”
  PREMIUM
  Hoegaarden

  LEKKER LOKAAL. Restaurant De Stoofpot : “Heerlijk stuk vlees zonder franjes”

  Elke week sturen we een journalist op pad om incognito verschillende types restaurants te beoordelen op prijs en kwaliteit. Ontdek hier meer restaurantrecensies van over heel Vlaanderen. Vandaag trekken we naar het enige restaurant dat Meldert, bij Hoegaarden, rijk is. In de Sint-Ermelindisstraat ligt het rustige restaurant De Stoofpot, met Belgisch-Franse keuken. Uitbater Tony Meeus staat er zelf achter het fornuis, zijn echtgenote staat in voor de zaal. Wij gingen voor jullie op culinair avontuur.
 1. Ex-lijfwacht van koning verschijnt als verdachte op reconstructie van moord op Eric Van Puymbroeck: “Hij had nooit de intentie om te doden”
  PREMIUM

  Ex-lijf­wacht van koning verschijnt als verdachte op reconstruc­tie van moord op Eric Van Puymbroeck: “Hij had nooit de intentie om te doden”

  Het gerecht heeft vandaag een reconstructie gehouden van de moord op Eric Van Puymbrouck. De man werd op 13 mei dit jaar levenloos aangetroffen in de Bensbergstraat in Tielt-Winge, op de oprit van zijn woning. Op het eerste gezicht een natuurlijk overlijden, tot de autopsie geweldpleging aan de hals aan het licht brengt. “We betwisten formeel dat er een intentie tot doden was”, reageert de advocaat van verdachte Peter W. (46). Het was pas na drie maand speurwerk dat W. - voormalig lijfwacht van de koning - in beeld kwam van de speurders. Naar zijn motief blijft het voorlopig gissen.