Deze maand starten de voorbereidende werken voor de nieuwbouw van de afdeling jeugdpsychiatrie.
Volledig scherm
Deze maand starten de voorbereidende werken voor de nieuwbouw van de afdeling jeugdpsychiatrie. © © Osar

Bouw van nieuwe afdeling jeugdpsychiatrie gaat van start

TienenDeze maand starten op het domein van de psychiatrische kliniek Alexianen Tienen de voorbereidende werken voor de nieuwbouw van de afdeling jeugdpsychiatrie. Het bouwproject, dat tegen de zomer van 2023 afgewerkt zal zijn, wordt begeleid door architectenbureau Osar, en zal ruimte bieden aan 3 leefgroepen met 6 tot 7 patiënten tussen de 14 en de 18 jaar met psychiatrische, psychologische en socio-emotionele moeilijkheden.

  1. Vrienden ontwikkelen explosief drankje “The Bomb” : “Een Mind-Blowing gin met driemaal zoveel jeneverbessen en zoveel meer....”
    PREMIUM

    Vrienden ontwikke­len explosief drankje “The Bomb” : “Een Mind-Blo­wing gin met driemaal zoveel jeneverbes­sen en zoveel meer....”

    Bregt Langendries (32) en Laurent Marchal (31) zijn al vrienden sinds hun prille jeugdjaren. De ene is werkzaam in de chemische sector, de andere in de IT. Heel uiteenlopend dus. Maar gelukkig hebben ze wel gezamelijke passies zoals eten en drinken en hun humor is nooit ver weg. Met al deze ingrediënten ontwikkelde het duo een gin. Uiteraard geen “gewone gin”, maar eentje met een totaalbeleving? Wat? Jawel, niets is aan het toeval overgelaten. Van smaak, ontwerp van de fles tot een eigen song, game of NFC-tag....
    Tienen