De delegatie van Boccia Club TIEBO in Meerhout.
Volledig scherm
De delegatie van Boccia Club TIEBO in Meerhout. © Anita Savonet

Boccia Club TIEBO behaalt knappe resultaten in Meerhout

TienenOp 25 juni trok de Tiense Boccia Club TIEBO naar Meerhout. Daar namen ze deel aan de ‘Daphne Boccia Day’, een jaarlijks terugkerend tornooi waar G-sporters zowel recreatief als competitief kunnen spelen. De delegatie uit Tienen boekte er een onverwacht succes, zo vertelt de club aan onze redactie.

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. 20 hectare meer bos tegen 2030 op schema
  Glabbeek

  20 hectare meer bos tegen 2030 op schema

  De voorbije dagen raakte bekend dat het bosplan van de Vlaamse overheid dat in 2019 werd opgestart, niet vooruitgaat. Er werd nog maar 650 hectare van de beloofde 4.000 aangeplant. “Maar in Glabbeek werken we sinds 2014 met een eigen gemeentelijk bosplan en zitten we perfect op schema. Het gemeentelijk bosplan waarmee de gemeente samen met het Vlaams Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) en Natuurpunt tegen 2030 maar liefst 20 hectare nieuw bos gaat aanplanten, is een belangrijk onderdeel in het gemeentelijk klimaatactieplan 2021-2030. Tussen 2018 en 2021 werd er 7,10 hectare bos gerealiseerd in Glabbeek en tegen 2023 komt hier nog eens 5,5 hectare bij in de Velpevallei. Tussen 2024 en 2030 planten we de resterende 7,4 hectare aan”.