De deelnemers amuseerden zich tijdens de vorige edities van de Bietentocht.
Volledig scherm
De deelnemers amuseerden zich tijdens de vorige edities van de Bietentocht. © Bollen

Bietentocht Hakendover maakt straten onbereikbaar voor de wagen

KLJ Hakendover houdt zaterdag 2 november een Bietentocht. Daardoor zullen bepaalde straten voor de wagen niet bereikbaar zijn.

0 reacties

 1. Stad Tienen breidt toeristische dienstverlening uit met applicatie en wandelkaarten
  Tienen

  Stad Tienen breidt toeristi­sche dienstver­le­ning uit met applicatie en wandelkaar­ten

  De stad Tienen en LEADER Hageland lanceren deze zomer een nieuwe concept om de stad en streek digitaal te verkennen met de applicatie Happy Hageland. Daarnaast ontwierp de dienst toerisme nieuwe wandelkaarten in zakformaat. Afgelopen dinsdag gaven Wim Bergé (CD&V), schepen van Vrije tijd en Monique Swinnen (CD&V), voorzitter van de vzw LEADER-werking Hageland, toelichting bij de applicatie en de wandelkaarten in de Heldenbar in Heldenland.
 2. 5 tips voor een leuk weekend in Leuven of het Hageland: de opening van een zomerbar, heerlijke optredens en keuvelen tussen de kruiden
  PREMIUM
  Hageland, Leuven

  5 tips voor een leuk weekend in Leuven of het Hageland: de opening van een zomerbar, heerlijke optredens en keuvelen tussen de kruiden

  De weergoden zijn ons dit weekend weer goed gezind en het beloofd een stralend weekend te worden. Heb je nog geen plannen dit weekend? Dan helpt onze redactie je graag verder. Wij zochten vijf leuke activiteiten voor je uit. Want in het Hageland en Leuven valt alweer heel wat te beleven. Van een zomerbar, strand en optredens tot heerlijk keuvelen tussen de kruiden. Voor ieder wat wils.