Bietencampagne Tiense Suikerraffinaderij gaat donderdag van start.
Volledig scherm
Bietencampagne Tiense Suikerraffinaderij gaat donderdag van start. © Photo News

Bietencampagne Tiense Suikerraffinaderij gaat donderdag van start

TienenOp donderdag 29 september gaat de bietencampagne in de suikerfabrieken van Tienen, Longchamps en Wanze van start. In totaal hoopt de Tiense Suikerraffinaderij zo’n 500.000 à 600.000 ton suiker van lokale suikerbieten te produceren. De campagne loopt tot de eerste helft van januari.

 1. N-VA vraagt om ook in Leuven meer werk te maken van onderzoek naar buitenlandse eigendommen van sociale huurders: “Bijna de helft van de gecontroleerden in Vlaanderen werd betrapt”
  PREMIUM
  Leuven
  1

  N-VA vraagt om ook in Leuven meer werk te maken van onderzoek naar buitenland­se eigendom­men van sociale huurders: “Bijna de helft van de gecontro­leer­den in Vlaanderen werd betrapt”

  Niet voor het eerst pleit N-VA Leuven ervoor om meer onderzoek te doen naar buitenlandse eigendommen van sociale huurders. “Volgens het kabinet van minister van Wonen Matthias Diependaele (N-VA) werden in de rest van Vlaanderen al 309 sociale huurders betrapt”, stelt gemeenteraadslid en federaal parlementslid Katrien Houtmeyers (N-VA). In Leuven wordt vooral richting Dijledal gekeken door de oppositiepartij. “We doen onderzoek maar we doen dat in eerste instantie zelf”, aldus voorzitter Christophe Stockmans.