Voortaan hoef je niet meer naar de bib maar kan je vanuit je luie zetel een boek ontlenen.
Volledig scherm
Voortaan hoef je niet meer naar de bib maar kan je vanuit je luie zetel een boek ontlenen. © Kristien Bollen

Bibliotheek Tienen breidt dienstverlening uit : E-boeken van thuis uit op je eigen toestel

TienenIn de bib van Tienen kunnen leners vanaf april van thuis uit e-boeken lenen op hun eigen toestel. Met dit initiatief breidt de bib, net zoals 165 andere bibliotheken in Vlaanderen, haar dienstverlening uit. De e-boeken van de bib zijn beschikbaar op tablet, smartphone, computer en de meest courante e-readers zoals Kobo, Tolino en Vivlio. “Jong of oud, digitaal vaardig of digibeet, e-boeken lenen gaat eenvoudig en snel met het handige online stappenplan of met de hulp van een bibliotheekmedewerker.”

  1. Filmmaker Lode Desmet (57) ruilde WK wielrennen voor ‘Leuven in lockdown’: “Geroezemoes aan de schoolpoort over besmet kind. En toen bleef ik filmen”
    PREMIUM

    Filmmaker Lode Desmet (57) ruilde WK wielrennen voor ‘Leuven in lockdown’: “Geroeze­moes aan de school­poort over besmet kind. En toen bleef ik filmen”

    Op het documentairefestival Docville vond zopas de première van ‘Parcours’ plaats. Filmmaker Lode Desmet (57), die eerder onder meer in opdracht van BBC als vlieg op de muur de Brexitonderhandelingen mocht vastleggen, richtte zijn lens ditmaal op zijn eigen stad. ‘Parcours’ werd een portret van een Leuven in lockdown, en de weerbaarheid van de mens.
    Leuven