Illustratie.
Volledig scherm
Illustratie. © Vertommen

Bestuurder die onder invloed met bietenvrachtwagen in gracht sukkelt, krijgt twee jaar rijverbod

TIENENEen 50-jarige man uit Bierbeek, die onder invloed van drugs met zijn vrachtwagen vol bieten de kant inreed in Tienen, heeft twee jaar rijverbod gekregen.

 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. Het verbod is nog maar net ingetrokken in Leuven en hier is de eerste CBD-shop al: “Florapoint is de nummer één cannabisretailer in België”
  PREMIUM
  Leuven

  Het verbod is nog maar net ingetrok­ken in Leuven en hier is de eerste CBD-shop al: “Florapoint is de nummer één cannabisre­tai­ler in België”

  Lang moet Leuven niet wachten op de eerste CBD-shop nadat de gemeenteraad maandagavond het reglement op eigen initiatief introk. Vanaf 1 maart strijkt Florapoint neer in een voormalige apotheek. “Er begint alweer een nieuwe episode in het succesverhaal van Florapoint want de vestiging in Leuven is al onze zesde cannabisshop”, vertelt CEO en ‘founder’ Joeri Perneel, die hier zijn plannen voor Leuven ontvouwt.