Dominique Wilmots (links) en Bart Thomas (rechts) overhandigden aan Sébastien Tonneus (midden) een cheque van maar liefst 7.225 euro voor het dierenasiel van Tienen.
Volledig scherm
Dominique Wilmots (links) en Bart Thomas (rechts) overhandigden aan Sébastien Tonneus (midden) een cheque van maar liefst 7.225 euro voor het dierenasiel van Tienen. © Bollen

Benefiet voor dierenasiel van Tienen haalt recordbedrag op : “Dankzij zulke warme initiatieven kunnen we werking draaiende houden”

TienenVoor de vierde keer organiseerden Dominique Wilmots en Bart Thomas een benefiet voor het dierenasiel van Tienen, dit jaar in samenwerking met Patricia Hoylaerts van Patisserie Puelings. De actie leverde maar liefst 7.225 euro op, zo’n 1.500 euro meer dan vorig jaar. Het dierenasiel in Tienen is bijzonder blij met deze steun.

 1. Vaccinatiecentrum ontvangt eerste virusvechters : “Zelf al besmet geweest, maar zo bescherm ik toch wat oma en opa extra”
  Tienen/Hoegaarden/Boutersem/Glabbeek/Landen/Linter/Zoutleeuw/Geetbets

  Vaccinatie­cen­trum ontvangt eerste virusvech­ters : “Zelf al besmet geweest, maar zo bescherm ik toch wat oma en opa extra”

  In het vaccinatiecentrum aan de Goossensvest in Tienen was het woensdagavond een drukke bedoening. De eerste kinderen tussen vijf en elf jaar kwamen er voor hun eerste prik. Opvallend : enkel blije gezichten van zowel kinderen als ouders. De medewerkers hadden zich ook geen moeite gespaard om alles op kindermaat te voorzien. Sommigen van hen wilden dan ook nog eerst te ‘speurtocht’ af maken voor ze naar huis mochten gaan. De kinderen die we zagen, die komen alvast zonder twijfel over drie weken met de glimlach terug voor hun tweede prik.
 2. Kiona Crabbé en Arthur Van Den Boer zorgen voor Brabants BK-goud
  Veldrijden BK van de Brabanders

  Kiona Crabbé en Arthur Van Den Boer zorgen voor Brabants BK-goud

  Met Kiona Crabbé (Iko-Crelan) bij de beloften en Arthur Van Den Boer (AA Drink Young Lions) bij de eerstejaars nieuwelingen is Brabant twee Belgische veldritkampioenen rijker. De verwachte derde trui, die voor Thibau Nys, kwam er niet. De Belgische titel was voor Van Den Boer de zeventiende overwinning van het seizoen. Crabbé hoopt haar titel te kunnen verzilveren met een selectie voor het WK in Amerika.