Danira Boukhriss, Kevin uit 'Down the Road' en Dieter Coppens op bezoek in Oud College tijdens een EK-wedstrijd van de Rode Duivels.
Volledig scherm
Danira Boukhriss, Kevin uit 'Down the Road' en Dieter Coppens op bezoek in Oud College tijdens een EK-wedstrijd van de Rode Duivels. © Philippe Van den Panhuyzen

Bekende gezichten in Oud College in Tienen tijdens EK-wedstrijd Rode Duivels

TienenTijdens de laatste groepswedstrijd van de Rode Duivels verscheen opeens het Oud College in Tienen in beeld. Kevin uit televisieprogramma ‘Down the Road’ supporterde er samen met Dieter Coppens en Danira Boukhriss voor het tv-programma ‘De bankzitters’. 

  1. Vrijwilligers vaccinatiecentrum getrakteerd op privé-concert
    Tienen

    Vrijwilli­gers vaccinatie­cen­trum getrak­teerd op pri­vé-con­cert

    De vrijwilligers en medewerkers van het vaccinatiecentrum in Tienen werden door de stad en het ziekenhuis dit weekend verrast met een optreden van Ronny Mosuse. Na afloop van de vaccinatiedag stond er een brandoefening gepland. Dat dachten de medewerkers alvast. Want bij het verzamelen op de veilige plek buiten aan het centrum, daagden plots mensen van de stad Tienen en het regionaal ziekenhuis op die hen het mooie nieuws vertelden en hen naar de site van het oud-college brachten. Daar kregen de 50-tal vrijwilligers een privé-concert in open lucht van Ronny Mosuse die gedurende een uur liedjes bracht die menigeen meezong. Nadien werden ze nog getrakteerd op drankjes om hun schorre kelen door te spoelen.