Danira Boukhriss, Kevin uit 'Down the Road' en Dieter Coppens op bezoek in Oud College tijdens een EK-wedstrijd van de Rode Duivels.
Volledig scherm
Danira Boukhriss, Kevin uit 'Down the Road' en Dieter Coppens op bezoek in Oud College tijdens een EK-wedstrijd van de Rode Duivels. © Philippe Van den Panhuyzen

Bekende gezichten in Oud College in Tienen tijdens EK-wedstrijd Rode Duivels

TienenTijdens de laatste groepswedstrijd van de Rode Duivels verscheen opeens het Oud College in Tienen in beeld. Kevin uit televisieprogramma ‘Down the Road’ supporterde er samen met Dieter Coppens en Danira Boukhriss voor het tv-programma ‘De bankzitters’. 

  1. Fietser (84) die overleed na aanrijding vrachtwagen reed op oversteekplaats voetgangers en negeerde rode licht
    Tienen

    Fietser (84) die overleed na aanrijding vrachtwa­gen reed op oversteek­plaats voetgan­gers en negeerde rode licht

    Het tragische ongeval gebeurde donderdagmiddag omstreeks 13.30 uur op de Moespikvest ter hoogte van het kruispunt met de Sint-Helenavest. Een 84-jarige man uit Tienen kwam met zijn fiets onder de vrachtwagen terecht en medische hulp kon helaas niet meer baten, het slachtoffer stierf ter plaatse. Een verkeersdeskundige werd aangesteld om de juiste omstandigheden van het ongeval te achterhalen. Daaruit blijkt dat de chauffeur van de vrachtwagen niet te snel reed en de fietser niet alle verkeersregels respecteerde.