Ook in Boutersem doen ze mee met de actie. Guy Vanbelle koos zelf voor een doornloze haag en klimplanten.
Volledig scherm
Ook in Boutersem doen ze mee met de actie. Guy Vanbelle koos zelf voor een doornloze haag en klimplanten. © gemeente Boutersem

‘Behaag je tuin’ krijgt vierde afhaalpunt: stadsmagazijn Tienen

TienenMet de actie ‘Behaag je tuin’ kunnen mensen aan een voordelige prijs streekeigen bomen, hagen of klimplanten kopen om hun eigen tuin groener te maken. Om die aangekochte beplanting op te halen, waren er vorig jaar al drie verdeelpunten in Vlaams-Brabant. Dit jaar organiseert stad Tienen een vierde afhaalpunt in het stadsmagazijn in Tienen.

 1. N-VA vraagt om ook in Leuven meer werk te maken van onderzoek naar buitenlandse eigendommen van sociale huurders: “Bijna de helft van de gecontroleerden in Vlaanderen werd betrapt”
  PREMIUM
  Leuven
  1

  N-VA vraagt om ook in Leuven meer werk te maken van onderzoek naar buitenland­se eigendom­men van sociale huurders: “Bijna de helft van de gecontro­leer­den in Vlaanderen werd betrapt”

  Niet voor het eerst pleit N-VA Leuven ervoor om meer onderzoek te doen naar buitenlandse eigendommen van sociale huurders. “Volgens het kabinet van minister van Wonen Matthias Diependaele (N-VA) werden in de rest van Vlaanderen al 309 sociale huurders betrapt”, stelt gemeenteraadslid en federaal parlementslid Katrien Houtmeyers (N-VA). In Leuven wordt vooral richting Dijledal gekeken door de oppositiepartij. “We doen onderzoek maar we doen dat in eerste instantie zelf”, aldus voorzitter Christophe Stockmans.