Jill Hermans, directeur zorg AZT en Fotograaf Eddy Verloes.
Volledig scherm
Jill Hermans, directeur zorg AZT en Fotograaf Eddy Verloes. © RV

Alexianen Zorggroep Tienen en fotograaf Eddy Verloes lanceren samen het project ‘In omzien’

Tienen/BoutersemDe Alexianen Zorggroep Tienen en fotograaf Eddy Verloes stellen ‘In omzien’ voor aan patiënten, cliënten en medewerkers van de organisatie. Het gaat om een tentoonstelling én een samenwerkingsproject waarin actief aan de slag wordt gegaan rond kwetsbaarheid, verbondenheid, melancholie en hoop. Dit leunt nauw aan bij de thema’s die leven op elke afdeling van het psychiatrisch ziekenhuis.

 1. Fietser (84) die overleed na aanrijding vrachtwagen reed op oversteekplaats voetgangers en negeerde rode licht
  Tienen

  Fietser (84) die overleed na aanrijding vrachtwa­gen reed op oversteek­plaats voetgan­gers en negeerde rode licht

  Het tragische ongeval gebeurde donderdagmiddag omstreeks 13.30 uur op de Moespikvest ter hoogte van het kruispunt met de Sint-Helenavest. Een 84-jarige man uit Tienen kwam met zijn fiets onder de vrachtwagen terecht en medische hulp kon helaas niet meer baten, het slachtoffer stierf ter plaatse. Een verkeersdeskundige werd aangesteld om de juiste omstandigheden van het ongeval te achterhalen. Daaruit blijkt dat de chauffeur van de vrachtwagen niet te snel reed en de fietser niet alle verkeersregels respecteerde.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.