De Aarschotsesteenweg zal afgesloten zijn tot 13 december.
Volledig scherm
De Aarschotsesteenweg zal afgesloten zijn tot 13 december. © Stad Tienen

Aarschotsesteenweg afgesloten in beide richtingen door wegverzakking

TienenOp de Aarschotsesteenweg in Tienen stelde men maandagnamiddag een wegverzakking vast tussen de Rochettelaan en de Schansstraat.

 1. Jens Maertens (33) van Convento Wijnbistro geselecteerd voor nieuwe lichting Jong Keukengeweld: “Ik wil voorbeeld worden voor koks die ecologisch werken”
  PREMIUM
  Leuven

  Jens Maertens (33) van Convento Wijnbistro geselec­teerd voor nieuwe lichting Jong Keukenge­weld: “Ik wil voorbeeld worden voor koks die ecologisch werken”

  De nieuwe lichting Jong Keukengeweld bestaat uit 54 chefs en eentje onder hen komt uit Leuven: Jens Maertens van Convento Wijnbistro in de Mechelsestraat. De jonge topchefs willen de gastronomie tot bij jonge mensen tussen 18 en 30 jaar brengen: “Ik wil grenzen verleggen op vlak van duurzaamheid en daar echt ver in gaan”, vertelt Jens. Blijft de vraag: welk driegangenmenu serveert Jens voor 59 euro?
 2. Opnieuw strengere politiecontroles in schoolomgevingen Bunsbeek, Kapellen en Glabbeek na geval van verkeersagressie
  Glabbeek

  Opnieuw strengere politiecon­tro­les in schoolomge­vin­gen Bunsbeek, Kapellen en Glabbeek na geval van verkeers­agres­sie

  Voor de gemeente Glabbeek gelden bij het begin en einde van de schooldag in de drie schoolomgevingen nultolerantie op vlak van parkeren en snelheid. Na een incident dat ontaarde in verkeersagressie afgelopen vrijdag aan de school van Bunsbeek gaat de politie vanaf volgende week opnieuw intensiever patrouilleren in de schoolomgevingen bij het begin en einde van de scholen.