De politie stelde 123 overtredingen vast.
Volledig scherm
De politie stelde 123 overtredingen vast. © Bollen

97 procent van bestuurders houden zich aan snelheidslimiet tijdens flitsmarathon

Tienen/Landen/Hoegaarden/Linter/ZoutleeuwPolitiezone Getevallei deed mee aan de flitsmarathon die op woensdag 21 april om 6 uur van start ging en duurde tot deze ochtend 6 uur. Tijdens deze 24 uur werden er in de ganse politiezone op verschillende plaatsen snelheidscontroles uitgevoerd. Het doel van deze flitsmarathon is om een mentaliteitswijziging bij bestuurders teweeg te brengen om zich steeds aan de voorgeschreven snelheid te houden.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Alweer een 'njet' voor windturbines langs E40 : “Geen garantie voor onder meer akkeervogels”
  PREMIUM
  Tienen/Boutersem

  Alweer een 'njet' voor windturbi­nes langs E40 : “Geen garantie voor onder meer akkeervo­gels”

  Projectontwikkelaars Storm en Elicio hebben van de de Vlaamse Overheid na herhaaldelijk protest van de buurtbewoners en de gemeentebesturen geen vergunning verkregen voor de bouw van zes windturbines langs de E40 in Tienen en Boutersem. Een saga die eigenlijk al van 2014c van start ging.... Volgens de Vlaamse overheid vormen de turbines een bedreiging voor onder meer de akkervogels die er hun habitat hebben. Ook is er absoluut geen evenwicht tussen het maatschappelijk draagvlak en de rendabiliteit. De turbines mogen omwille van de nabijheid van de vliegbasis in Bevekom maar een maximale tiphoogte van 122 meter hebben, terwijl men intussen makkelijk windturbines bouwt van 180 à 200 meter... met grotere capaciteit dus.