Het technisch labo is ter plaatse voor de nodige sporenopname.
Volledig scherm
Het technisch labo is ter plaatse voor de nodige sporenopname. © Bollen

73-jarige vrouw in levensgevaar nadat ze thuis wordt neergestoken, buurvrouw (42) opgepakt: “Maggy is zo’n lieve vrouw, wie zou haar zoiets kunnen aandoen?

TienenIn de Leuvenselaan in Tienen is woensdagnamiddag een 73-jarige vrouw neergestoken in haar woning. Hulpdiensten troffen het zwaargewonde slachtoffer bloedend aan en brachten haar naar het ziekenhuis. De politie kon even later een 42-jarige buurvrouw oppakken. De lokale politie, het technisch labo, en een wetsdokter zijn ter plaatse en er werd een onderzoeksrechter gevorderd voor poging moord.

0 reacties

 1. De TGV-bibliotheken openen opnieuw de deuren
  Geetbets/Kortenaken/Linter/Zoutleeuw

  De TGV-bibliothe­ken openen opnieuw de deuren

  De meeste bibliotheken in Vlaams-Brabant sloten op 19 februari de deuren om over te schakelen naar de nieuwe bibliotheeksoftware Wise. Zo ook die van de TGV-gemeentes Geetbets, Kortenaken, Zoutleeuw en Linter. Momenteel wordt er volop getest en geoefend om het nieuwe systeem onder de knie te krijgen, zodat het personeel er bij de heropening helemaal klaar voor is. Wil je vanaf dan materialen ontlenen, vergeet zeker niet je lidkaart of, beter nog, eID mee te brengen. Van zodra een gebruiker lid is van de bibliotheek, kan hij immers gebruikmaken van een identiteitskaart als lidkaart.
 2. Nils Struys gaat volgend seizoen een niveau hoger aan de slag bij eerstenationaler KVK Tienen: “Ik wil zo ver mogelijk geraken”
  voetbal eerste nationale

  Nils Struys gaat volgend seizoen een niveau hoger aan de slag bij eerstenati­o­na­ler KVK Tienen: “Ik wil zo ver mogelijk geraken”

  Met verdediger/middenvelder Brent Herroelen (Heist) en spits Chuks Okunde (Houtvenne) heeft Olympia Wijgmaal zijn eerste inkomende transfers beet. Ongetwijfeld een opsteker voor de tweedenationaler, nadat het eerder Nils Struys kwijtspeelde aan KVK Tienen. De 21-jarige flankverdediger keert daarmee terug naar de club waar het voor hem allemaal begon.
 1. Angstaanjagende beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken
  Play

  Angstaanja­gen­de beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg