Iedereen die nog geen vaccin gehad heeft en minstens 18 is, kan morgen zonder afspraak terecht voor een éénmalige prik van het J&J vaccin.
Volledig scherm
Iedereen die nog geen vaccin gehad heeft en minstens 18 is, kan morgen zonder afspraak terecht voor een éénmalige prik van het J&J vaccin. © Bollen

18 en nog niet gevaccineerd ? Morgen kan je zonder afspraak terecht voor een eenmalige J&J-prik in de vaccinatiecentra van Tienen en Landen

Tienen/Landen/Boutersem/Glabbeek/Kortenaken/Hoegaarden/Linter/Zoutleeuw/GeetbetsHeb jij jouw afspraak voor vaccinatie gemist of geweigerd, maar wil je nu toch graag snel én met slechts 1 prik gevaccineerd worden? Kom dan naar de inloopmomenten J&J van de vaccinatiecentra in Tienen en Landen. Je mag vrij langskomen of je kan je prik reserveren. 

  1. Resto du Cœur Tienen verzamelt meer dan 150 schoolpakketten voor kansarme gezinnen
    Tienen

    Resto du Cœur Tienen verzamelt meer dan 150 schoolpak­ket­ten voor kansarme gezinnen

    In aanloop naar het nieuwe schooljaar stelde liefdadigheidsorganisatie Resto du Cœur pakketten met schoolmateriaal samen voor leerlingen uit zowel de lagere als middelbare school. Sinds kort kent Resto du Cœur België ook een afdeling in Tienen die nauw samenwerkt met non-profitorganisatie Bezorgd Om Mensen (vzw BOM). Afgelopen week liep de actie op zijn einde en werden de pakketten verdeeld bij vzw BOM aan de Hamelendreef in Tienen.