Godelieve Courtois (68j) uit Overhespen-Linter krijgt de 10,000ste prik uit de eerstelijnszone Tienen-Landen toegediend in het vaccinatiecentrum van Landen.
Volledig scherm
Godelieve Courtois (68j) uit Overhespen-Linter krijgt de 10,000ste prik uit de eerstelijnszone Tienen-Landen toegediend in het vaccinatiecentrum van Landen. © Kristien Bollen

10.000ste prik in vaccinatiecentrum Landen: “En nu naar 16.000 tegen einde van de paasvakantie”

Landen/TienenDe 10.000ste inenting in de eerstelijnszone Tienen-Landen is een feit. Voor het vaccinatiecentrum in Landen, dat afgelopen week nog met onderbemanning kampte, is dit een heuse opsteker. “Elke prik is een stap vooruit. Daarom tellen we ook elke vaccinatie en beschouwen dit getal als een hoopvolle mijlpaal”, aldus Gino Debroux (L’anders), burgemeester van Landen. 

 1. Tiens roeifenomeen Ward Lemmelijn (23) verpulvert records en wint het 2de seizoen van De Container Cup
  Tienen

  Tiens roeifeno­meen Ward Lemmelijn (23) verpulvert records en wint het 2de seizoen van De Container Cup

  Nog voor de eigenlijke uitzending van De Container Cup draaide de geruchtenmolen al gretig: Tienenaar Ward Lemmelijn zou wel eens records aan diggelen kunnen slaan. Al wie vanavond afstemde op Play4 zag niet alleen hoe de wereldkampioen indoor roeien 150 kilo de lucht induwde op de bench press, maar ook hoe hij bij het roeien 20 seconden onder de tweede tijd dook. Met zulke topprestaties veegde hij alle twijfel van tafel en is hij de uitgesproken winnaar van het tweede seizoen van De Container Cup. In het totaal klokte hij af op 7'59"82 en daarmee is hij een fractie sneller dan triatleet Marten Van Riel. Judoka Jorre Verstraerten behaalde brons
 1. Zo zag je Elmo nog nooit: mysterieuze motard tovert glimlach op ieders gezicht met opvallende helm. “Zelfs mijn eigen kinderen zijn nog niet op de hoogte”
  PREMIUM
  Tienen

  Zo zag je Elmo nog nooit: mysterieu­ze motard tovert glimlach op ieders gezicht met opvallende helm. “Zelfs mijn eigen kinderen zijn nog niet op de hoogte”

  Voor superhelden richten we onze blik al gauw naar het luchtruim. Elmo the happy biker begeeft zich echter enkel op de begane grond en over zijn superkracht bestaat geen twijfel: overal waar hij komt, maakt hij mensen gelukkig. Op een naar eigen zeggen zotte zondag trok de anonieme motard er goedgemutst op uit om wat lichtheid te brengen in deze grauwe periode. Wij waren nieuwsgierig naar de drijfveer van de goedlachse Muppet en strikten hem voor een gesprek.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”