De dieven werden gearresteerd aan het kruispunt van de Brugstraat en de Meulebeeksestraat in Ardooie, vlakbij de ingang van de begraafplaats.
Volledig scherm
De dieven werden gearresteerd aan het kruispunt van de Brugstraat en de Meulebeeksestraat in Ardooie, vlakbij de ingang van de begraafplaats. © Google Streetview

Zeven minuten na diefstal aan broodautomaat: politie rijdt gestolen Fiat 500 klem

Tielt/ArdooieSnel even een brood uit de automaat halen en intussen beroofd worden van je wagen waarvan de sleutels nog op het contact zitten, het overkwam een vrouw uit Tielt in haar woonplaats. De politie kon na een achtervolging echter de dieven in Ardooie bij de lurven vatten.

  1. Gehuwde en ‘verstoten’ priester Norbert Bethune op de koffie bij bisschop Lode Aerts: “Dit voelt aan als eerherstel”
    PREMIUM
    Tielt/Wingene

    Gehuwde en ‘verstoten’ priester Norbert Bethune op de koffie bij bisschop Lode Aerts: “Dit voelt aan als eerherstel”

    Priester Norbert Bethune (77), die in 1992 het celibaat vaarwel zei, geschorst werd door toenmalig bisschop Roger Vangheluwe en sindsdien op eigen houtje als priester bleef werken, is samen met zijn vrouw op de koffie geweest bij bisschop Lode Aerts. Aanleiding was de vijftigste verjaardag van het priesterschap van Bethune. Dat is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk, zeker aangezien Bethune vroeger lijnrecht tegenover het bisdom stond.