De bestuurder overleefde de klap tegen een gevel langs de Kanegemstraat niet
Volledig scherm
De bestuurder overleefde de klap tegen een gevel langs de Kanegemstraat niet © Alexander Haezebrouck

Zaterdag ingetogen afscheid van Erik (61), die stierf na klap tegen gevel

TieltIn de aula van uitvaartverzorger Viaene-Vinckier op de Pittemsesteenweg in Tielt wordt zaterdag 29 januari afscheid genomen van Erik Verbeken. De Tieltenaar stierf vorige maandag bij een ongeval in de Kanegemstraat.

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 1. Regi draait vroeger plaatjes op Sint-Poppoplein

  Regi draait vroeger plaatjes op Sint-Poppoplein

  De JEZ!-boot komt deze namiddag naar het Sint-Poppoplein in Deinze, maar er zijn enkele wijzigingen in het programma. Regi stond gepland om 19.30 uur, maar hij zal al om 18 uur plaatjes komen draaien. Flemming wordt vervangen door Maksim.Stojanac om 20 uur en Michael Amani sluit het feest af om 21 uur. Om 16 uur wordt gestart met lokaal dj-talent. De site is toegankelijk vanaf 15 uur. De hele feestweek is trouwens live te volgen via de kanalen van Qmusic en de app van HLN.
  Deinze
 2. UiTPAS geeft vanaf 2024 korting op activiteiten in Deinze en vijf omliggende gemeenten: “Voor kansarmen is er een extra laag tarief”
  PREMIUM

  UiTPAS geeft vanaf 2024 korting op activitei­ten in Deinze en vijf omliggende gemeenten: “Voor kansarmen is er een extra laag tarief”

  Punten sparen voor gratis zwembeurten of goedkopere cinematickets, vanaf 1 januari 2024 kan dit met een UiTPAS voor alle inwoners uit Deinze, Nazareth, Sint-Marten-Latem, Gavere, Zulte en De Pinte. Voor kansarmen is er een speciaal tarief. “Mensen in armoede krijgen 80% korting op toegangstickets in culturele- en sportcentra”, zegt voorzitter Thomas Van Ongeval.
  Deinze