Er valt een gesigneerd truitje van Ronaldo te winnen op het voetbaltornooi van De Schuimforellen.
Volledig scherm
Er valt een gesigneerd truitje van Ronaldo te winnen op het voetbaltornooi van De Schuimforellen. © Sam Vanacker

Zaalvoetbalploeg De Schuimforellen bemachtigt gesigneerd voetbaltruitje van Ronaldo voor tombola Olivier De Duivelcup

Op zaterdag 4 mei is de jaarlijkse Olivier De Duivelcup van zaalvoetbalploeg De Schuimforellen aan de veertiende editie toe. Aan het gezellige voetbaltornooi wordt zoals de traditie het wil een tombola met gesigneerde voetbalshirts gekoppeld. Absolute topper dit jaar is een gesigneerd T-shirt van niemand minder dan Christiano Ronaldo.

0 reacties

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 2. Eerste regenboogzebrapad van Tielt is een feit, oppositie teleurgesteld over uitvoering: “Willen, maar niet kunnen”
  Tielt

  Eerste regenboog­ze­bra­pad van Tielt is een feit, oppositie teleurge­steld over uitvoering: “Willen, maar niet kunnen”

  Tussen de bibliotheek en de academie zijn de regenboogkleuren uitgeschilderd. Begin vorige maand gaf het stadsbestuur te kennen dat er werk gemaakt zou worden van een eerste regenboogzebrapad op Tielts grondgebied. Schepen van Gelijke Kansen Roos Tack (CD&V) zei toen dat er gemikt werd op 17 mei, de Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie. Dat is gelukt, al is niet iedereen even blij met het resultaat.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"