Pieter Baesen van Wouter's Kwaliteitsvis in de zaak. Naast Pieter zie je de plek waar de kassa komt. De winkel zal met een scherm in twee verdeeld kunnen worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Pieter Baesen van Wouter's Kwaliteitsvis in de zaak. Naast Pieter zie je de plek waar de kassa komt. De winkel zal met een scherm in twee verdeeld kunnen worden. © Sam Vanacker

Wouter’s Kwaliteitsvis breidt uit met charcuterie, groenten, veertig soorten wijn en aparte foodstore: “We gaan volop voor groei”

Voor een gevestigde waarde in hartje Tielt breekt na dertig jaar een nieuw hoofdstuk aan. Wouter’s Kwaliteitsvis neemt nu ook twee buurpanden in en op 8 oktober heropent de zaak. Behalve verse vis en bereide gerechten kan je er straks ook charcuterie, groenten, wijn, droge voeding en zelfs chocolade kopen. Op de plek van het oude café komt een foodstore die op zondagochtend apart van de winkel geopend is.

 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.