Bestelwagens blijven regelmatige doelwitten van inbrekers.
Volledig scherm
Bestelwagens blijven regelmatige doelwitten van inbrekers.

Werkmateriaal gestolen bij inbraak in twee bestelwagens

Aarsele/KanegemZowel in de Olmenlaan als in de Nagelstraat in de Tieltse deelgemeenten Aarsele en Kanegem is woensdagnacht ingebroken in een bestelwagen.

 1. Tieltse horeca reageert met gemengde gevoelens op heropening terrassen: “Een ding staat vast. De mensen zullen op 8 mei veel te vertellen hebben”
  PREMIUM
  Tielt

  Tieltse horeca reageert met gemengde gevoelens op heropening terrassen: “Een ding staat vast. De mensen zullen op 8 mei veel te vertellen hebben”

  We kunnen - op voorwaarde dat de cijfers gunstig zijn - terug een terrasje doen vanaf 8 mei, terwijl de avondklok dan normaal gezien ook op de schop gaat. Maar niemand mag binnen zitten en bovendien komen de knip en de uitgebreide terrassen normaal pas na Pinksteren terug, al is een vervroeging niet uitgesloten. We polsten bij vijf horeca-uitbaters en kregen evenveel verschillende meningen.
 1. Kaap van 2 miljoen gevaccineerde Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"
  Play

  Kaap van 2 miljoen gevacci­neer­de Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"

 2. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"