Welzijn Tielt start met een zitdag in Aarsele
Volledig scherm
Welzijn Tielt start met een zitdag in Aarsele © rv

Welzijn Tielt start met zitdag in Aarsele

AarseleIn mei ging dienstencentrum ‘onder de Torens’ van start in het Oud Gemeentehuis in Aarsele. Ook Welzijn Tielt sluit nu aan bij dit initiatief en richt er maandelijks een zitdag in.

  1. Theaterwandeling brengt straks sagen en legendes van de Poelberg tot leven: “Wie na het vallen van de avond alleen rondliep op de Poelberg, riskeerde nooit meer thuis te komen”
    PREMIUM
    Tielt

    Theaterwan­de­ling brengt straks sagen en legendes van de Poelberg tot leven: “Wie na het vallen van de avond alleen rondliep op de Poelberg, riskeerde nooit meer thuis te komen”

    Met ‘De Poelberg Vanessentens ’ is er een gloednieuwe Tieltse theaterwandeling in de maak. Net als bij de eerste editie in Tielt-centrum in 2019 tekent theaterduo Stefaan De Cloet en Danny Verlinden voor regie en scenario. Dit keer dompelen ze de Tieltenaars in de bevreemdende geschiedenis van de Poelberg. Negen sagen, legendes en volksvertellingen komen aan bod. We lichten er samen met historica Ann Callens enkele uit. “De rode draad? Waarschuwingen uit een tijd waarin het leven een pak moeilijker en gevaarlijker was dan vandaag”