Leander Quintyn (32) werd zo zwaar gestoken met een mes dat hij bezweek aan zijn verwondingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Leander Quintyn (32) werd zo zwaar gestoken met een mes dat hij bezweek aan zijn verwondingen. © AHK / RV

Veroordeelde homejacker verdacht van betrokkenheid bij moord op Leander (32)

TieltDe federale gerechtelijke politie heeft dinsdag verschillende verdachten opgepakt in het dossier van de moord op Leander ‘Leo’ Quintyn uit Tielt. Dat gebeurde tijdens een reeks huiszoekingen. Eén van de opgepakte verdachten is Iwan M., een 35-jarige man met Oostendse roots die al eens 7 jaar cel kreeg voor een homejacking bij een gehandicapte man. De verdachten worden verhoord, voorlopig is niemand aangehouden.

  1. Belgian Quo Band speelt zaterdag op grootste Status Quo-fanmeeting ter wereld: “We zijn de eerste Belgische band die die eer krijgt”
    PREMIUM
    Torhout/Tielt/Poelkapelle

    Belgian Quo Band speelt zaterdag op grootste Status Quo-fanmeeting ter wereld: “We zijn de eerste Belgische band die die eer krijgt”

    The Belgian Quo Band, die dit jaar zijn vijftiende verjaardag viert, mag zaterdag als eerste Belgische band ooit optreden op de grootste Status Quo-fanmeeting ter wereld in Engeland. Ze mogen er spelen in het voorprogramma van de originele drummer van de échte Status Quo. Al staan die dinsdagavond eerst bij ons in de AB in Brussel.