De extra terrasruimte op de Markt
Volledig scherm
De extra terrasruimte op de Markt © rv

Verkeersknip op Tieltse Markt komt terug om horeca extra terrasruimte te geven

TieltVan vrijdag 3 juni tot en met vrijdag 26 september wordt de verkeersknip tussen de Bruggestraat en de Ieperstraat in Tielt opnieuw ingevoerd. Op die manier krijgt de lokale horeca voor de zomermaanden opnieuw extra terrasruimte.

 1. Vijf weekendtips in Zuid-West-Vlaanderen: van historische vliegtuigen over hardcoretoestanden naar een uitgestelde carnavalstoet
  PREMIUM
  Tielt/Moorsele/Ieper/Zwevezele/Menen

  Vijf weekend­tips in Zuid-West-Vlaanderen: van histori­sche vliegtui­gen over hardcore­toe­stan­den naar een uitgestel­de carnaval­stoet

  Aan de weergoden zal het niet liggen. Het begin van de grote vakantie kondigt zich veelbelovend aan, een paraplu zal je in het beste geval alleen nodig hebben om wat beschutting te zoeken tegen de zon. Ideaal weer dus om er op uit te trekken in onze regio. De activiteitenkalender is goed gevuld, met aanraders zoals het Kunstenfestival in Watou, de Berenfeesten in Meulebeke en de Maria-Ommegang in Poperinge. Voor wie last minute nog wat inspiratie zoekt, selecteerden we graag nog vijf andere ideeën voor een uitstapje, of meer. Geniet ervan!
 2. Group Vlaemynck zet meiboom op Office One tijdens exclusieve ‘rooftop barbecue’: “Er is veel bedrijvigheid in Tielt en met dit gebouw creëren we de ruimte om die bedrijvigheid hier ook te houden”
  PREMIUM
  Tielt

  Group Vlaemynck zet meiboom op Office One tijdens exclusieve ‘rooftop barbecue’: “Er is veel bedrijvig­heid in Tielt en met dit gebouw creëren we de ruimte om die bedrijvig­heid hier ook te houden”

  Office One, het gloednieuwe kantoorgebouw van Group Vlaemynck in de Ruiseleedsesteenweg, is bijna af. Zoals de traditie dat wil, werd er op het hoogste punt van het gebouw een meiboom geplaatst. Vlaemynck deed dat met een exclusieve ‘rooftop barbecue’ voor de betrokken partners. Het zicht op Tielt en omgeving is er fenomenaal.