Slager Hans De Vrieze gooit na 33 jaar de handdoek in de ring.
Volledig scherm
PREMIUM
Slager Hans De Vrieze gooit na 33 jaar de handdoek in de ring. © Sam Vanacker

Vader sluit slagerij nadat zoon vermoord werd met kruisboog: “Bjorn had mijn levenswerk moeten verder zetten”

Iets meer dan een jaar nadat zijn zoon Bjorn vermoord werd met een kruisboog gooit slager Hans De Vrieze (56) de handdoek in de ring. Op 11 juli gaat Slagerij Hans dicht na 33 jaar. “Bjorn was niet alleen mijn zoon, hij was ook mijn opvolger. Als hij er nog was geweest, was alles anders gelopen. Hij had mijn levenswerk moeten verder zetten.”

4 reacties

 • JOHNNNY Fold

  3 jaar geleden
  In slechte tijden worden de zelfstandigen niet geholpen door eender welke instantie. Schuld vd overheid hier.
 • Elisa deJong

  3 jaar geleden
  Vreselijk die moord weet t nog.... Sterkte...
 • christianne bruyland

  3 jaar geleden
  U verdient veel lof door uw moed en doorzettingsvermogen, hopelijk vindt u stillaan ook opnieuw wat levensgeluk door wat dan ook...zij die beseffen wat je doormaakt, komen u hopelijk ook veel steun toewensen...moge de naderende zomer u veel mooie herinneringen bezorgen en uw gemoed ook de vreugde laten herbeleven. Hou vol.
 • wim pelgrims

  3 jaar geleden
  Beste Hans, jouw beslissing om te stoppen zal zeker niet genomen zijn uit een bevlieging maar wel overwogen... Na alles wat er gebeurd is is dit een logisch gevolg alleen voor Uw trouwe klanten is dit ook een mokerslag..... Ook wij zijn diep geschokt van dit nieuws... We steunen u volop en wensen u veel sterkte in het verdere verloop van het proces en uw verdere leven.. Gr wim en Nathalie
 1. Nevelse striptekenaar Gilbert Declercq (76) verovert Frankrijk met strip over Mozart: “Zolang ik kan, blijf ik tekenen en schilderen”
  Nevele

  Nevelse stripteke­naar Gilbert Declercq (76) verovert Frankrijk met strip over Mozart: “Zolang ik kan, blijf ik tekenen en schilderen”

  Striptekenaar, illustrator en schilder Gilbert Declercq is 76 jaar, maar aan stoppen denkt hij nog lang niet. Als vijftienjarige jongen kreeg hij zijn eerste centen van weekblad Kuifje voor een verhaal over een vliegtuig en nu, zestig jaar later, vereeuwigde hij het leven van de componist Mozart in een kleurrijk stripverhaal. “In mijn hart ben ik altijd een schilder gebleven”, zegt Gilbert.