Zes van de zeven burgemeesters van de betrokken gemeenten namen maandag een kijkje in het gebouw. We zien Lieven Huys, Ivan Delaere, Luc Vannieuwenhuyze, Luc Derudder, Koenraad Degroote en Greet De Roo. Dirk Verwilst was verontschuldigd.
Volledig scherm
Zes van de zeven burgemeesters van de betrokken gemeenten namen maandag een kijkje in het gebouw. We zien Lieven Huys, Ivan Delaere, Luc Vannieuwenhuyze, Luc Derudder, Koenraad Degroote en Greet De Roo. Dirk Verwilst was verontschuldigd. © Sam Vanacker

Vaccinatiecentrum verhuist van Europahal naar voormalige showroom van Van Hulle in Galgenveldstraat

Tielt/Dentergem/Oostrozebeke/Pittem/Meulebeke/Ruiselede/WingeneDe inwoners van Tielt, Dentergem, Wingene, Ruiselede, Pittem, Oostrozebeke en Meulebeke zullen dit najaar niet naar de Europahal moeten voor hun derde prik, maar wel naar de voormalige showroom van bouwservice Van Hulle in de Galgenveldstraat 16 in Tielt. De zeven betrokken gemeentebesturen kregen maandagavond een eerste blik in de gebouwen.

  1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
    Streamz

    Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

    Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.