Om de tanende belangstelling in de naschoolse sportactiviteiten het hoofd te bieden kwam Bruno Taillieu op de proppen met het concept van 'tussenschoolse' sport
Volledig scherm
Om de tanende belangstelling in de naschoolse sportactiviteiten het hoofd te bieden kwam Bruno Taillieu op de proppen met het concept van 'tussenschoolse' sport © Sam Vanacker

Turnleerkracht lanceert met succes nieuw concept van ‘tussenschoolse sport’

Op eigen initiatief heeft leerkracht Bruno Tallieu de naschoolse sport in Tielt hervormd en omgedoopt tot tussenschoolse sport. Het nieuwe concept houdt in dat leerlingen van verschillende scholen het onderling tegen elkaar opnemen, maar dan tijdens de lesuren.

0 reacties

 1. Johan Baele van ‘t Pompierke ruilt de postzak weer in voor de tapkraan: “De mensen opnieuw zien lachen. Daar kijk ik het meest naar uit”
  PREMIUM
  Tielt

  Johan Baele van ‘t Pompierke ruilt de postzak weer in voor de tapkraan: “De mensen opnieuw zien lachen. Daar kijk ik het meest naar uit”

  De Grote Heropening nadert met rasse schreden en met HLN gaan we elke dag luisteren hoe de horeca-uitbaters de voorbije periode beleefd hebben. Vandaag praten we met Johan Baele (45) van café ‘t Pompierke in Tielt. Hij ging vorig najaar aan de slag bij de post. “Je kunt je café geen twee keer na elkaar schilderen en hele dagen binnen blijven is niks voor mij. Al was ik toch blij dat ik mijn postzak opnieuw aan de haak kon hangen.” Al het nieuws over de heropening van terrassen in onze streek kan je hier lezen.
 2. Hier plannen Karel Declercq, Ann De Craemer en andere bekende streekgenoten hun eerste terrasje: “Proberen alle horecazaken te bezoeken”
  PREMIUM
  Roeselare / Izegem / Tielt / Dadizele

  Hier plannen Karel Declercq, Ann De Craemer en andere bekende streekgeno­ten hun eerste terrasje: “Proberen alle horecaza­ken te bezoeken”

  Zaterdag mogen we op terras, maar weet jij al waar je jouw eerste dagschotel zal bestellen? Zes bekende streekgenoten alvast wel. Zo pakt cabaretier Karel Declercq al meteen een aangepast glas mee, om zijn schade in te halen. Biersommelier Belinda Eelbode strijkt met haar dochter neer in het Roeselaarse centrum, terwijl de Stadense burgemeester Francesco Vanderjeugd in elke deelgemeente een terrasje wil doen. Al het nieuws over de heropening van de terrassen in de Mandelstreek kan je hier lezen.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”