De aanrijding met de duif deed zich voor in de onmiddellijke omgeving van de overweg aan de Abeelstraat/Wittestraat in Tielt.
Volledig scherm
De aanrijding met de duif deed zich voor in de onmiddellijke omgeving van de overweg aan de Abeelstraat/Wittestraat in Tielt. © Hans Verbeke

Treinverkeer stilgelegd na aanrijding met… duif

TieltTussen Deinze en Lichtervelde reden dinsdag kort voor de middag even geen treinen meer na een botsing. Het slachtoffer, een duif, overleefde het niet. Omdat de treinbestuurder niet wist wat hij precies geraakt had, trok de man aan de rem.

  1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
    Streamz

    Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

    True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.