Foyer De Scène, het theatercafé van het CCG in Tielt, zit sinds eind 2021 zonder uitbater.
Volledig scherm
Foyer De Scène, het theatercafé van het CCG in Tielt, zit sinds eind 2021 zonder uitbater. © Stad Tielt

Tijdelijke uitbater gezocht voor Foyer Gildhof

TieltDe stad Tielt is op zoek naar een tijdelijke uitbater voor Foyer De Scène, het theatercafé van cultuurcentrum het Gildhof voor de periode van 13 februari tot en met 13 mei. Zowel individuen als verenigingen kunnen zich aanmelden. 

 1. Gezin ruilt leven in België voor eigen camping in het zuidoosten van Frankrijk: “Wonen en werken op 1,5 kilometer hoogte, veel beter dan het stadsleven”
  PREMIUM

  Gezin ruilt leven in België voor eigen camping in het zuidoosten van Frankrijk: “Wonen en werken op 1,5 kilometer hoogte, veel beter dan het stadsleven”

  “Het is hard werken, maar elke middag houden we samen een koffiemomentje en genieten we van het uitzicht.” Céline Demey (37), haar man Gijs Van Gorp (35) en hun kinderen Auke (9) en Sam (8) zijn een nieuw leven gestart in het zuidoosten van Frankrijk. Het gezin verkocht hun woonst in Tielt en kocht een kampeerdomein in het piepkleine dorpje Saint-Sorlin-d’Arves. Lees hier hun avonturen.
  Tielt
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.