40 jaar Tieltse Perskring
Volledig scherm
40 jaar Tieltse Perskring © Sam Vanacker

Tieltse Perskring viert veertig jaar: “Het nieuws dat écht raakt, is heel vaak het lokaal nieuws”

TieltDe Tieltse Perskring vierde zaterdag met een jaartje vertraging z’n veertigste verjaardag. Dat gebeurde met een academische zitting en een receptie bij kantoormeubelen Inofec. Vlaams minister van Media Benjamin Dalle was de eregast.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. SJI Tielt blaast jury MNM van hun sokken: “Alsof we vijf Strafste Scholen in één keer gezien hebben”
  Tielt

  SJI Tielt blaast jury MNM van hun sokken: “Alsof we vijf Strafste Scholen in één keer gezien hebben”

  Het SJI van Tielt dingt mee naar de felbegeerde titel van Strafste School van Vlaanderen en ontving woensdag de jury van radiozender MNM. De juryleden - en de lokale persmedewerkers - werden compleet van hun sokken geblazen. Sander Gillis en Laura Govaerts werden op sleeptouw genomen voor een fantastische show van 50 minuten die zich op beide campussen van de school afspeelde. “De hele tijd had ik kippenvel”, zei dj Laura na afloop.