De Weireldverbeteroars? uit Tielt lanceren een nieuwe single.
Volledig scherm
De Weireldverbeteroars? uit Tielt lanceren een nieuwe single. © Weireldverbeteroars?

Tieltse hiphopformatie ‘Weireldverbeteroars?’ lanceert nieuwe single ‘Gin Avance’

TieltDe Tieltse hiphopformatie ‘Weireldverbeteroars?’ heeft na een tijdje van stilte nieuw materiaal uit. De single ‘Gin Avance’ gaat over eenzaamheid.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Meulebeke snoeit in aanbod door stijgende energie- en loonkosten: “Voorlopig geen uitbreiding recyclagepark en warme maaltijden aan huis besteden we uit”
  PREMIUM
  Meulebeke

  Meulebeke snoeit in aanbod door stijgende energie- en loonkosten: “Voorlopig geen uitbrei­ding recyclage­park en warme maaltijden aan huis besteden we uit”

  Stijgende materiaalprijzen en hogere energie- en loonkosten zadelen Meulebeke de komende drie jaar met een extra factuur van minstens zes miljoen euro op en dus moet de gemeente noodgedwongen op andere vlakken besparen. Zo stelt het de uitbreiding van zijn recyclagepark uit en zal het lokaal dienstencentrum niet langer in eigen beheer maaltijden aanbieden, waardoor drie jobs sneuvelen.