Alleen chirurgische mondmaskers zoals deze worden nog toegestaan.
Volledig scherm
Alleen chirurgische mondmaskers zoals deze worden nog toegestaan. © Photo News

Tielts ziekenhuis verbiedt stoffen mondmaskers

TieltHet Tieltse Sint-Andriesziekenhuis voert een verbod in op mondmaskers van stof. Alleen chirurgische mondmaskers worden nog toegelaten.

 1. Stiefzoon van president van beruchte motorbende wordt betrapt met vuurwapen in z’n kous en dolk rond z’n nek: “Maar hij zit zelf niet in dat milieu”
  Oostkamp/Meulebeke

  Stiefzoon van president van beruchte motorbende wordt betrapt met vuurwapen in z’n kous en dolk rond z’n nek: “Maar hij zit zelf niet in dat milieu”

  Een 22-jarige man uit Meulebeke riskeert 6 maanden cel voor verboden wapenbezit. A.D. werd tijdens een alcoholcontrole in Oostkamp betrapt met een vuurwapen in zijn kous en dolk rond zijn nek. Volgens het parket is de twintiger de stiefzoon van de president van een beruchte motorbende, al ontkende de beklaagde zelf dat hij in dat milieu vertoeft.
 2. Tattooshop Goons & Queens opent nieuwe vestiging, met miss Tattoo Joy (25) in de stoel: “De hoeveelste dit is? Eerlijk gezegd ben ik de tel een beetje kwijt”
  Tielt/Meulebeke

  Tattooshop Goons & Queens opent nieuwe vestiging, met miss Tattoo Joy (25) in de stoel: “De hoeveelste dit is? Eerlijk gezegd ben ik de tel een beetje kwijt”

  Tielt is een tattooshop rijker. Met de versoepeling voor niet-medische contactberoepen opende ‘Goons & Queens Tielt’ maandag de deuren in de Stationsstraat 12. Miss Tattoo 2019 Joy Vanmellaerts uit Meulebeke zat er als een van de eerste klanten in de stoel. Het gaat al om de zevende vestiging van de jonge keten in drie jaar. “Door corona hebben we nu een boost te verwerken”, vertelt zaakvoerder Joachim.
 1. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen