Fietserbond Tielt
Volledig scherm
© Fietserbond Tielt

Tielt scoort slecht op fietsveiligheid, stadsbestuur belooft beterschap

Voor fietsers in Tielt is het niet altijd even duidelijk waar ze terecht kunnen met vragen en opmerkingen, terwijl de stad slecht scoort op vlak van fietsveiligheid. Dat blijkt uit het jongste fietsrapport van de Fietsersbond en de Vlaamse Stichting Verkeerskunde. Mobiliteitsschepen Vincent Byttebier (CD&V) belooft beterschap.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Verdachte van spraakmakende moord op homoseksuele David (42) weggelopen uit instelling in Wingene
  Play
  Wingene/Beveren

  Verdachte van spraakma­ken­de moord op homoseksue­le David (42) weggelopen uit instelling in Wingene

  Eén van de drie minderjarigen die in maart werden opgepakt nadat ze in een park in Beveren de 42-jarige David Polfliet uit Sint-Niklaas in de val lokten en vermoordden, is spoorloos. Hij liep weg uit de instelling in Wingene waar hij door de jeugdrechter was geplaatst. Ook een tweede jongere, die er verblijft in het kader van een ander dossier, nam de vlucht.