TC De Waaiberg organiseert al voor de dertigste keer een dubbeltornooi. We zien Lisa De Ceuninck, Lander Defour, Olivier Simoens, Rik Flamand, Gilles Fockedey, Tori Claeys en Tessa Naert
Volledig scherm
TC De Waaiberg organiseert al voor de dertigste keer een dubbeltornooi. We zien Lisa De Ceuninck, Lander Defour, Olivier Simoens, Rik Flamand, Gilles Fockedey, Tori Claeys en Tessa Naert © Sam Vanacker

Tennisclub De Waaiberg pakt uit met dertigste dubbeltornooi

Tennisclub De Waaiberg organiseert tussen 12 en 23 juni al voor het dertigste jaar op rij een dubbeltornooi op de terreinen aan de Jules Van Ooststraat in Aarsele. “Jaar na jaar vinden meer clubs de weg naar ons tornooi”, aldus voorzitter Olivier Simoens.

0 reacties

 1. Natuurpunt organiseert avondwandeling door Vagevuurbossen
  Wingene

  Natuurpunt organi­seert avondwande­ling door Vagevuur­bos­sen

  Natuurpunt De Torenvalk organiseert op donderdag 29 juli een zomerse wandeling door de Vagevuurbossen. Men neemt de deelnemers mee langs aarden wegen, bosrijke hoekjes, imposante dreven en kleine stukjes heide. Tijdens de tocht van zo’n zes à zeven kilometer wordt er op een drietal plaatsen een interessant weetje of een mooie anekdote verteld. Alle deelnemers wordt gevraagd een mondmasker bij te hebben en dat te dragen als de afstand van 1,5 meter niet kan worden gegarandeerd. Deelnemen is gratis voor leden van Natuurpunt en kinderen jonger dan 7 jaar, niet-leden betalen 2 euro. Punt van afspraak is het Rode Kruis Opvangcentrum langs de Boskapeldreef 6. Iedereen is er welkom vanaf 18.45 uur, om 19 uur start de wandeling.
 2. Anne-Marie zorgt voor frisse wind door café ’t Dorpshuis: “Heel de lokale gemeenschap moet zich hier thuis voelen”
  PREMIUM
  Aarsele

  An­ne-Ma­rie zorgt voor frisse wind door café ’t Dorpshuis: “Heel de lokale gemeen­schap moet zich hier thuis voelen”

  Anne-Marie Maletz (28) is het nieuwe gezicht van ’t Dorpshuis. Vrijdagavond heropent ze het Aarseelse café dat ze de voorbije weken met de hulp van haar familie een complete makeover gaf. Anne-Marie wil de bekende caféformule behouden, maar toch haar eigen stempel drukken door straks ook enkele snacks te serveren. “Ik droomde al langer van een eigen zaak en wou vooral iets dorps. Ik vind het belangrijk om dicht bij de klanten te staan”, aldus Anne-Marie.