Tibo Spiessens en Marloes De Brabandere organiseren een 24-uurs turnmarathon met Turnkring Atlas. Ook Stijn De Rammelaere van het cafetaria van De Ponte doet mee en zal 24 uur achter z’n toog staan.
Volledig scherm
PREMIUM
Tibo Spiessens en Marloes De Brabandere organiseren een 24-uurs turnmarathon met Turnkring Atlas. Ook Stijn De Rammelaere van het cafetaria van De Ponte doet mee en zal 24 uur achter z’n toog staan. © Joke Couvreur

Stretchen maar: turnkring Atlas wil 24 uren non-stop turnen om gymnasten met beperking te steunen

Turnkring Atlas pakt uit met een stunt van formaat. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 november gaat de club 24 uur non-stop turnen in sporthal De Ponte. 372 gymnasten zullen er in groepjes aan één stuk door trainen. “We steunen zo de G-werking van de turnkring van Vlamertinge, een heel mooi initiatief”, zegt turnster Marloes (21).

0 reacties

 1. In het spoor van huisarts Christophe Depamelaere in ‘Dag Dokter’ op VIER: “Een goeie vertrouwensband met je patiënten, dat is belangrijk”
  Wingene

  In het spoor van huisarts Christophe Depamelae­re in ‘Dag Dokter’ op VIER: “Een goeie vertrou­wens­band met je patiënten, dat is belangrijk”

  Op televisiezender VIER start op 1 februari een nieuw realityprogramma waarbij de lotgevallen van veertien Vlaamse huisartsen in beeld komen. In het programma, dat opgenomen werd voor de coronacrisis, komt ook de bekendste huisarts van Wingene aan bod. “Bij elke raadpleging werd toestemming gevraagd aan de patiënt om te filmen”, zegt Christophe Depamelaere.
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. LEKKER LOKAAL: Zeeduivel van hotel-restaurant Shamrock
  PREMIUM
  Tielt

  LEKKER LOKAAL: Zeeduivel van ho­tel-restaurant Shamrock

  Hotel-restaurant Shamrock is sinds 1972 een van dé monumenten van de Tieltse horeca. Shamrock telt sinds de uitbreiding in 2019 niet alleen 51 hotelkamers, maar huisvest ook feestzalen, een wijn- en tapasbar en een eigen restaurant. Door corona staan de activiteiten op een laag pitje, al werkten zaakvoerders Jochen Heytens en Annelies Vlaemynck een afhaaldienst uit. Lees hier meer over onze andere restaurantrecensies.
 1. Vlaming in Wuhan over coronacrisis: "Toch beter de korte pijn dan de 10 maanden die jullie meemaken"
  Play

  Vlaming in Wuhan over coronacri­sis: "Toch beter de korte pijn dan de 10 maanden die jullie meemaken"

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"