thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Stad voert nieuwe snelheidsbeperkingen in en drijft aantal oversteekplaatsen op

Met de start van het nieuwe schooljaar in het vooruitzicht heeft de stad enkele nieuwe verkeersmaatregelen doorgevoerd. In drie straten wordt een snelheidsbeperking tot vijftig kilometer per uur ingevoerd, terwijl er ook drie nieuwe oversteken voor fietsers en voetgangers gerealiseerd worden.

1 reactie

 • Luc Verbeke

  3 jaar geleden
  Nu nog controleren op toepassing.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. VELOVEILIG. Tielt is de slechtste leerling van de klas in heel Vlaanderen: 86 procent vindt het onveilig fietsen in de stad
  PREMIUM
  Tielt

  VELOVEILIG. Tielt is de slechtste leerling van de klas in heel Vlaanderen: 86 procent vindt het onveilig fietsen in de stad

  Uit de resultaten van onze VeloVeilig-rondvraag blijkt dat slechts 14 procent van de Tieltenaars het veilig fietsen vindt in zijn buurt. Dat is bitter weinig. Sterker nog, daarmee scoort Tielt het slechtst van alle steden in heel Vlaanderen. Volgens mobiliteitsschepen Vincent Byttebier (CD&V) is dat niet de schuld van het stadsbestuur. “Ik roep de minister en het Agentschap Wegen en Verkeer op dringend geld vrij te maken voor Tielt.”