De stad zoekt hostessen, zoals hier op de foto in Zwevegem.
Volledig scherm
De stad zoekt hostessen, zoals hier op de foto in Zwevegem. © Geert Vanhessche

Stad Tielt zoekt host(ess)en

 1. Kelly neemt Charlie’s over samen met Kimberly: “Nagedacht tot ik er hoofdpijn van kreeg, maar toch besloten om mijn hart te volgen”
  PREMIUM
  Tielt/Pittem

  Kelly neemt Charlie’s over samen met Kimberly: “Nagedacht tot ik er hoofdpijn van kreeg, maar toch besloten om mijn hart te volgen”

  Kelly Havegeer (36) en Kimberly De Grande (30) worden de nieuwe gezichten van tearoom Charlie’s op de Markt van Tielt. Voor Kelly is de overname een nieuw begin, na wat een van de meest bewogen zomers van haar professionele leven was. “Spijt van mijn beslissingen heb ik niet. Ik heb veel geleerd en geloof dat alles met een reden is gebeurd.”
 2. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Vissers gieren het uit wanneer hun geredde aap blijkt te kunnen waterskiën
  Play

  Vissers gieren het uit wanneer hun geredde aap blijkt te kunnen waterskiën

 2. #zorgvoorlicht Zo zorgt Vlaanderen voor licht in donkere dagen
  Play

  #zorgvoor­licht Zo zorgt Vlaanderen voor licht in donkere dagen