De ene vuilnisbak zit boordevol, op andere plaatsen zijn ze nagenoeg leeg. Volgens raadslid Simon Germonpré zou een betere spreiding dat kunnen verhelpen
Volledig scherm
De ene vuilnisbak zit boordevol, op andere plaatsen zijn ze nagenoeg leeg. Volgens raadslid Simon Germonpré zou een betere spreiding dat kunnen verhelpen © Simon Germonpré

Stad gaat spreiding vuilnisbakken onder de loep nemen

TieltHet stadsbestuur van Tielt gaat bekijken of de vuilnisbakken op het openbare domein beter gespreid zouden kunnen worden. Dat heeft milieuschepen Roos Tack (CD&V) donderdag geantwoord op een vraag van raadslid Simon Germonpré (N-VA/Open Vld). Volgens Tack zal het vuilnisbakkenplan ook gedigitaliseerd worden.

 1. Vijf Oost-Vlaamse vrienden starten inzamelactie voor vluchtelingenkamp Duinkerke: “Die mensen verdienen een toekomst, en wij willen helpen”
  PREMIUM
  Aalter/Deinze/Brakel

  Vijf Oost-Vlaam­se vrienden starten inzamelac­tie voor vluchtelin­gen­kamp Duinkerke: “Die mensen verdienen een toekomst, en wij willen helpen”

  Vijf vrienden uit Aalter, Deinze en Brakel starten een inzamelactie voor de mensen die vast zitten in het mensonwaardig vluchtelingenkamp in Duinkerke. Komende weekend wordt een nieuw inzamelmoment gehouden. “Al geef je maar een kledingstuk: alle kleine beetjes kunnen een groot verschil maken.” Dit is hun verhaal.
 1. Torenhoge zandhoos in India
  Play

  Torenhoge zandhoos in India

 2. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"