Dankzij enkele gulle sponsors kan het team achter de Nacht van de Koers het personeel van Deken Darras 220 cadeaubonnen geven.
Volledig scherm
Dankzij enkele gulle sponsors kan het team achter de Nacht van de Koers het personeel van Deken Darras 220 cadeaubonnen geven. © Sam Vanacker

Sponsors afgelaste Nacht van de Koers schenken aankoopbonnen aan zorg Tielt

Eind april had in Vichte al voor het zesde jaar op rij de Nacht van de Koers van Megavelo moeten plaatsvinden, maar door de coronacrisis is het evenement afgelast. Het ingezamelde sponsorgeld werd echter goed gebruikt.

 1. Kindertherapeute Leen ziet wachtlijst enorm groeien sinds tweede lockdown: “Ouders zitten op hun tandvlees en dat voelt hun kroost”
  PREMIUM
  Tielt

  Kinderthe­ra­peu­te Leen ziet wachtlijst enorm groeien sinds tweede lockdown: “Ouders zitten op hun tandvlees en dat voelt hun kroost”

  Speltherapeute Leen Maveau (41), die met haar praktijk Het Labyrint sinds 2016 kinderen psychologische ondersteuning biedt, zag de vraag naar begeleiding enorm toenemen in coronajaar 2020. “Dat is ook logisch, want we hebben geen uitlaatklep meer. De rek is eruit, ook bij kinderen", vertelt ze. Leen opent op 10 april een nieuwe praktijk in de Hondstraat in Tielt.
 1. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel

 2. Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren
  Play

  Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren