Volledig scherm
© RV

Slechts 394 Tieltenaars deden mee aan digitaal participatietraject Kiesmee.be

Amper 394 inwoners van (groot-)Tielt hebben meegedaan aan de digitale burgerbevraging Kiesmee.be. Dat is 2,3 procent van alle Tieltenaars boven de 16 jaar. “We hadden op wat meer respons gehoopt, maar qua aantal is dit vergelijkbaar met gelijkaardige participatietrajecten.”

  1. Chef Broes van ’t Vijfde Seizoen verontwaardigd: “Dit gaat niet alleen over horeca, maar over een heel netwerk van leveranciers en mensen rondom ons”
    PREMIUM
    Aalter

    Chef Broes van ’t Vijfde Seizoen verontwaar­digd: “Dit gaat niet alleen over horeca, maar over een heel netwerk van leveran­ciers en mensen rondom ons”

    Chef Broes Tavernier van restaurant ’t Vijfde Seizoen in Aalter moet net zoals al zijn collega’s een maand lang de deuren dicht houden. Hij maakt vandaag de frigo’s leeg, maar is verontwaardigd. Niet alleen voor de eigen gevolgen, maar vooral ook voor die van zijn team en de vele toeleveranciers waar hij mee werkt. “Je zal nu maar wildleverancier zijn, net voor de start van het wildseizoen. Wie gaat thuis zelf een haas of fazant op het vuur zetten?”, vraagt Broes zich af.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement