Kinesiste Justine helpt een patiënte met de traplift
Volledig scherm
Kinesiste Justine helpt een patiënte met de traplift © SAZ

Sint-Andriesziekenhuis neemt als eerste Belgische ziekenhuis alternatieve traplift in gebruik: “Elke extra mogelijkheid om te trainen is meegenomen in het revalidatieproces”

TieltHet Sint-Andriesziekenhuis beschikt sinds kort over een bijzondere traplift die de gebruikers steun biedt terwijl ze zelfstandig de trap op stappen. Het systeem wordt al langer gebruikt in (noord-)Europa, maar in de Belgische ziekenhuiswereld gaat het om een primeur.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.