De winnaar van het krekeltornooi 2022. We zien trouwe sponsor Ignace Krekels, voorzitter Peter Libbrecht en winnaar Nico Vandenbroucke
Volledig scherm
De winnaar van het krekeltornooi 2022. We zien trouwe sponsor Ignace Krekels, voorzitter Peter Libbrecht en winnaar Nico Vandenbroucke © RV

Schaakclub De Pionniers viert kampioenen

TieltDe leden van schaakclub De Pionniers vierden afgelopen weekend de kampioenen van het voorbije seizoen. Na drie jaar coronapauze gebeurde dat terug in het Buurthuis met een feestelijke receptie.

  1. Kapelse Wielerclub blaast 50 kaarsjes uit en wordt Koninklijke Wielerclub Kapelse Kameraden: “Vriendschap is waar het om draait”
    PREMIUM
    Schuiferskapelle

    Kapelse Wielerclub blaast 50 kaarsjes uit en wordt Koninklij­ke Wielerclub Kapelse Kameraden: “Vriend­schap is waar het om draait”

    De Kapelse Wielerclub blaast dit jaar 50 kaarsjes uit en laat dat jubileum niet onopgemerkt voorbij gaan. Weinig wielerclubs zingen het per slot van rekening zo lang uit. Liefst twee jaar lang worden verschillende activiteiten georganiseerd om die verjaardag in de verf te zetten. “In 1972 al was ons motto dat het plezant moest blijven. En dat zijn we in de voorbije halve eeuw nooit uit het oog verloren.”