Live de nieuwjaarswensen van de kindjes inblikken, zoals hier op de foto, zit er ook in 2021 helaas nog niet in.
Volledig scherm
Live de nieuwjaarswensen van de kindjes inblikken, zoals hier op de foto, zit er ook in 2021 helaas nog niet in. © Foto SVR

SartoTV roept opnieuw op om nieuwjaarswensen zelf op te nemen en door te sturen

TieltSartoTV, de interne omroep van het Sint-Andriesziekenhuis, zal door corona niet zelf de nieuwjaarswensen van kinderen inblikken. Om de bewoners van rusthuis Samen en de patiënten van het ziekenhuis toch nog een hart onder de riem te steken, roept SartoTV iedereen op om zelf nieuwjaarswensen op te nemen en door te sturen.

 1. Leegstand in Tielt daalde nog nooit zo snel: “Leegstaande panden vallen op in het straatbeeld, maar de cijfers vertellen een ander verhaal”
  PREMIUM
  Tielt

  Leegstand in Tielt daalde nog nooit zo snel: “Leegstaan­de panden vallen op in het straat­beeld, maar de cijfers vertellen een ander verhaal”

  Het aantal leegstaande handelspanden in Tielt is in 2021 gedaald van bijna 8 procent naar 6,7 procent. Het is de eerste keer in tien jaar dat de leegstand zo fel is gedaald. Dat is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk, want in bijna alle Vlaamse centrumsteden is de leegstand in de winkelstraten gestegen. We gingen op zoek naar verklaringen.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.