Het team achter SartoTV brengt al 30 jaar de nieuwjaarswensen van kinderen op het scherm in het Sint-Andriesziekenhuis. Live boodschappen opnemen zoals op de foto zitten er nu niet in, maar zelfgemaakte filmpjes zijn meer dan welkom.
Volledig scherm
Het team achter SartoTV brengt al 30 jaar de nieuwjaarswensen van kinderen op het scherm in het Sint-Andriesziekenhuis. Live boodschappen opnemen zoals op de foto zitten er nu niet in, maar zelfgemaakte filmpjes zijn meer dan welkom. © Sam Vanacker

SartoTV brengt boodschappen, wensen en groetjes op de schermen van coronapatiënten: “Alles is welkom om de isolatie te helpen doorbreken”

Wil je de coronapatiënten in het Sint-Andriesziekenhuis een hart onder de riem steken? Of heb je een boodschap voor een familielid of vriend die in het ziekenhuis ligt? Dan staat het team van SartoTV voor je klaar. De televisieomroep van het ziekenhuis is op zoek naar hartverwarmende filmpjes voor de patiënten.

  1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
    HLN Shop

    "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

    Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.