Frederik Crul wint dankzij Selexion een home office-pakket twv 3.060 euro. We zien hem hier samen met zaakvoerder Piet Detailleur.
Volledig scherm
Frederik Crul wint dankzij Selexion een home office-pakket twv 3.060 euro. We zien hem hier samen met zaakvoerder Piet Detailleur. © Sam Vanacker

Ruiseledenaar sleept hoofdprijs van nationale Home Office-wedstrijd van Selexion in de wacht

Tielt/ruiseledeFrederik Crul is de trotse nieuwe eigenaar van een gloednieuw Home Office pakket ter waarde van 3.060 euro. De Ruiseledenaar werd de grote winnaar van een nationale wedstrijd van Selexion en mocht donderdag zijn prijs gaan oppikken bij Alfa Solutions in Tielt.

 1. DIRK., eerste band met drie singles in De Afrekening, heeft nieuwe plaat: “Het klinkt vreemd, maar 2020 is voor ons een fantastisch jaar geweest”
  PREMIUM
  Ingelmunster/Tielt

  DIRK., eerste band met drie singles in De Afrekening, heeft nieuwe plaat: “Het klinkt vreemd, maar 2020 is voor ons een fantas­tisch jaar geweest”

  Het is een jaar van uitersten voor Jelle Denturck (31), frontman van DIRK. De band slaagde er als eerste ooit in om met drie singles tegelijk in StuBru’s De Afrekening te staan én hun nieuwe album ‘Cracks in Common Sense’ wordt goed onthaald. Dat laatste succes kunnen ze door het virus helaas niet verzilveren in meer optredens. Maar gelukkig is er in deze tweede lockdown een blik nieuwe nummers als muzikale oplawaai. Die klinken de ene keer politiek, de andere keer weer persoonlijk, maar de kenmerkende humor van de West-Vlaamse band is nooit ver weg. “We hebben zelfs even overwogen om ons album Frimout te noemen.”
 1. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?

 2. Skydiver springt uit ballon en slingert boven Californië
  Play

  Skydiver springt uit ballon en slingert boven Californië