De tonijncarpaccio van De Wildeman
Volledig scherm
PREMIUM
De tonijncarpaccio van De Wildeman © Sam Vanacker

RESTOTIP. De Wildeman: Helemaal terecht een gevestigde waarde in hartje Tielt

TieltOp de markt van Tielt vind je brasserie De Wildeman. Overdag is het tea-room, maar in de weekends ontpopt De Wildeman zich ’s avonds tot restaurant, met een uitstekende brasseriekeuken en maandelijks wisselende suggesties. De zaak van Koen Farrazijn is al sinds 2007 een gevestigde waarde in Tielt. Wij gingen proeven. Lees hier meer restotips.

 1. Verpakkingsarme winkel Bokaal investeert in aangenamere winkelbeleving
  Tielt

  Verpak­kings­ar­me winkel Bokaal investeert in aangename­re winkelbele­ving

  De Tieltse verpakkingsarme winkel Bokaal start 2022 met enkele nieuwigheden. In eerste instantie breidden ze de openingsmomenten uit. Voortaan ben je niet enkel op woensdag van 9.30 tot 11.30 uur, op vrijdag van 16.30 tot 18 uur en op zondag van 10 tot 12 uur maar ook op woensdagnamiddag van 14.30 tot 16.30 uur welkom in de winkel langs de Bruggestraat. Daarnaast vind je er ook enkele nieuwe producten terug, opteerden ze voor een ruimere inrichting en is er geïnvesteerd in een nieuw en efficiënt kassa- en weegsysteem. Hierdoor kan iedere klant voortaan zelf z’n potjes wegen en vullen waardoor alles een stuk vlotter gaat en de winkelbeleving ten goede komt. Meer op www.bokaaltielt.be.
 2. Georgiërs riskeren 2 jaar cel voor 18 diefstallen in OKay-filialen: "Ze krijgen opvang in ons land, maar vertonen geen enkel schuldinzicht”
  Brugge/Gistel/Zonnebeke/Ardooie

  Georgiërs riskeren 2 jaar cel voor 18 diefstal­len in OKay-filialen: "Ze krijgen opvang in ons land, maar vertonen geen enkel schuldin­zicht”

  Drie Georgiërs riskeren celstraffen van 2 jaar voor achttien winkeldiefstallen in filialen van voornamelijk OKay. Het drietal sloeg toe in onder meer Brugge, Gistel, Zonnebeke en Ardooie, terwijl ze verbleven in een opvangcentrum van Fedasil. “De beklaagden kregen alle steun in België, maar vertonen geen enkel schuldinzicht”, foeterde procureur Jochen van Aalst.